Vis magic de Crăciun

Vis magic de Crăciun

Imaginează-ți diminețile magice ale Crăciunului... Proaspăt trezită din somn, ademenită de parfumul mixt de sărbătoare, ajungi în inima casei, acolo unde se află frumosul brad împodobit cu diferite ornamente care mai de care mai luminoase, mai colorate, vesele și bineînțeles, brodate.. Căci pasiunea pentru broderie trebuie sa se regăsească în scenariul imaginației. Rămâi fermecată privind către globurile personalizate cu numele persoanelor dragi ție și către cei mai delicați îngerași brodați în culoarea zăpezii și al purității. 

Cât despre decor, el este exact cum ți-l imaginezi: personalizat! El poartă simbolurile Crăciunului și numele tuturor membrilor din familie. De la șosetele decorativesacul personalizat al Moșului în care încap o mulțime de cadouri, până la darurile împachetate cu tandrețe, totul este magic, luminos! Iar hăinuțele copiilor? Body-urile și bluzițele personalizate cu diferite texte și broderii în tematica minunatului Crăciun - ele sunt purtate cu zâmbete largi care îți umplu sufletul de bucurie. 

După un an agitat, pentru câteva minute, în visul tău magic totul este perfect și te simți, în sfârșit, cu adevărat liniștită. 

Crăciunul tău poate fi așa cum ți-l imaginezi, iar secțiunea cu ornamente și body-uri personalizate te poate inspira. Lasă-te surprinsă de Colecția de Crăciun pregătită pentru tine și simte magia sărbătorilor!

Navigare
Inchide
Cos cumparaturi
Inchide
Back
Contul meu
Inchide