Mărturii pentru botez

Mărturii pentru botez

Primăvara vine mereu cu surprize și noutăți. Natura renaște, iar creativitatea înflorește. Anotimpul primăverii, sinonim cu prospețimea, noul și puritatea, ne-a inspirat să creăm mărturii din ceramică parfumată, perfecte de oferit, ca amintire, invitaților în cele mai importante momente din viețile noastre. 

Sublime și parfumate, mărturiile din ceramică sunt turnate în mulaje de silicon și lucrate manual. Ambalate în săculeți de organza, ele vin însoțite de tag-uri cu numele bebelușului și data botezului. Mărturiile din ceramică pot fi lucrate în formă de ramă, unicorn, căluț, fluturaș sau bebeluș. 

În funcție de tematica aleasă, sub orice formă le-ai alege, alături de un trusou personalizat, mărturiile adaugă parfum (la propriu) și strălucire evenimentului. 

Pentru ca evenimentul să fie unul desprins din basme, trusoul de botez personalizat cu broderii florale, motive tradiţionale, îngerași, animăluțe sau personaje Disney rămâne o alegere inspirată. Setul format din mai multe piese personalizate și delicat brodate va aminti pentru totdeauna povestea botezului micuțului. 

Alege trusouri cu detaliile rafinate și broderii finuțe, alături de mărturiile parfumate, lumânarea de botez și cutia personalizată, piese pe care le găsești pe toate în același loc - Motive.ro

Navigare
Inchide
Cos cumparaturi
Inchide
Back
Contul meu
Inchide