Idei de cadouri de Paște pentru copii

Idei de cadouri de Paște pentru copii

Cu toată atmosfera și semnificația lui profundă, Paștele este și un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru copii. 

Fericirea celor mici rămâne neprețuită, iar zâmbetele și energia lor ne vor ghida întotdeauna să creăm cadouri cât mai creative care să vă inspire. 

Lucrate manual și respectând toate normele de protecție, o serie de cadouri sunt gata să fie oferite în dar. 

De la jucăriile textile personalizate cu numele copilului tău până la tricouri și body-uri brodate cu mesaje și motive în tematica sărbătorilor pascale, toate aceste cadouri frumoase vă invităm să le descoperiți în acest articol. 

Iepurașul

Iepurașul personalizat rămâne vedeta sezonului. Creată din pluș și bumbac, cu umplutură hipoalergenică, jucăria textilă poate fi personalizată cu numele copilului tău. Alege dintr-o paletă variată de culori și materiale și creează un cadou special pentru copilul tău. 

Pinguinul, bufnița și pisica 

Prietenoase și haioase, pinguinul, bufnița și pisica sunt alte 3 modele de jucării personalizate, brodate în culori vii, plăcute. Fiind pufoase și ușoare, jucăriile textile devin rapid amicii ideali de joacă. 

Bluzițe și body-uri cu iepuraș 

Brodate cu iepurași sau diferite mesaje, bluzițele și body-urile personalizate sunt o alegere inspirată pentru o ținută de sărbătoare.

Atât body-urile cât și bluzițele sunt confecționate din bumbac 100% și protejează pielea fină a micuțului. 

Lasă-te inspirat de cadourile noastre și oferă-le celor mici momente de bucurie.

Navigare
Inchide
Cos cumparaturi
Inchide
Back
Contul meu
Inchide