Bine ati venit pe site-ul www.motive.ro . Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Compania care administreaza site-ul www.motive.ro, numit in continuare „motive.ro” este SC MARV BROD INVEST SRL, cu sediul in Bulevardul Basarabia, nr 85, bloc MR2, scara2, Et 3, Ap 51, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9110/2018 si avand Codul Unic de Inregistrare: 39543118.

 

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. catre Cumparator, prin intermediul magazinului virtual www.motive.ro.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – SC MARV BROD INVEST SRL cu sediul social in Bulevardul Basarabia, nr 85, bloc MR2, scara2, Et 3, Ap 51, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9110/2018 si avand Codul Unic de Inregistrare: 39543118

Bunuri si Servicii – orice produs din magazinul online www.motive.ro sau serviciu oferit de S.C. MARV BROD INVEST S.R.L.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

2. Specificatiile Cumparatorului (in privinta personalizarii produselor);

3. Termeni si Conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a Termenilor si Conditiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Termenii si Conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

3. BUNURI SI SERVICII, DISPONIBILITATE SI POLITICA DE PRETURI

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele, fiind preturi finale. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata). S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se.

Personalizarea produselor se va face tinand cont de urmatoarele aspecte:

1. a) Dimensiunea literelor si pozitionarea textului vor fi stabilite de personalul 1. motive.ro

2. b) Dimensiunea imaginii brodate va fi stabilita, de asemenea, de catre personalul 2. motive.ro.

Imaginile produselor brodate, afisate pe www.motive.ro, sunt cu titlu de prezentare, toate  textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse fiind personalizate. 

4. LIVRARE SI COST TRANSPORT

Livrarea se face prin prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Livrarea este gratuita pentru comenzi de minimum 400 RON. Transportul gratuit se ofera doar pentru localitatile in care exista sedii Fan Courier/Urgent, pentru comenzile cu valoare peste 400 RON. Pentru localitatile in care se calculeaza taxa pe km suplimetari veti fi contactat telefonic pentru a vi se transmite costul final de transport. Pentru comenzi de pana la 400 RON, costul transportului este de 20 RON.

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Produsele personalizate prin broderie sunt realizate direct in atelierul nostru, necesitand mai multi pasi specifici confectionarii unor produce unicat (design grafic, brodare, finisare, ambalare). Termenul de expediere a comenzii este de 2-14 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului (in general cuprins intre 24 – 48 ore). In perioade comerciale de varf (Craciun, Valentines Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau in cazuri de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, www.motive.ro va afisa in mod vizibil termenele si conditiile de livrare si / sau va va anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

 

5. MODALITATI DE PLATA

Plata produselor de pe www.motive.ro se face in urmatorul cont :

SC MARV BROD INVEST SRL cu sediul social in Bulevardul Basarabia, nr 85, bloc MR2, scara2, Et 3, Ap 51, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9110/2018 si avand Codul Unic de Inregistrare: 39543118, cont bancar RO47BRDE426SV92528244260

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata cash la livrarea produselor.

 

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului www.motive.ro – texte, imagini, grafice, simboluri, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. si furnizorilor sai, fiind protejat de legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare) si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. MARV BROD INVEST S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.motive.ro fara acordul prealabil al S.C. MARV BROD INVEST S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala al tertilor; in cazul in care considerati ca www.motive.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@motive.ro.

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.motive.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C.MARV BROD INVEST SRL. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Site-ul www.motive.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.motive.ro  . S.C. MARV BROD INVEST S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.motive.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

7. Comentariile / recenziile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.motive.ro pot face comentarii / pot scrie recenzii la adresa produselor si serviciilor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii prin alte mijloace de comunicare (email, sms) a unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. MARV BROD INVEST S.R.L dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde, prin orice mijloc media. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  S.C. MARV BROD INVEST S.R.L are obligatia de a administra date personale in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate (expedierea marfurilor, expedierea materialului informational catre clienti sau clienti potentiali, anuntarea unor promotii). Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de Dvs. Nu sunteti obligat in niciun fel sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare la prelucrarea cererii (comenzii) Dvs. si pentru onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al Dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi produsele / serviciile solicitate.

Prin comenzile pe care le realizati pe site-ul www.motive.ro, consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre S.C. MARV BROD INVEST S.R.L, care va prelucra si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Astfel:

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia accesand baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parola si au implementate solutii de protectie antivirus si firewall updatate la zi.

 

9. DREPTURILE SI OBLIGATIILE S.C. MARV BROD INVEST S.R.L

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si Specificatiile Cumparatorului.

Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre S.C. MARV BROD INVEST S.R.L., fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa S.C. MARV BROD INVEST S.R.L face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametri pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul online se poate face prin adresele mentionate la sectiunea „Contact”. Vor fi excluse sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

S.C. MARV BROD INVEST S.R.L poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului. S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 

10. METODE DE PROTEJARE SI INTRETINERE A PRODUSELOR TEXTILE

Intretinere: Nu detasati de pe produs eticheta textila cu instructiunile de intretinere pe toată durata de viata a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lunga perioada de folosire a produsului şi a-i mentine cat mai mult aspectul estetic, respectati întocmai instructiunile de întretinere a produsului referitoare la următoarele operatii: spalare, albire, uscare si calcare. In cazul in care una dintre operatiile de întretinere este interzisa, aplicarea acesteia poate deteriora produsul. Inainte de aplicarea oricarui fel de produs de curatare sau albire este foarte importanta citirea cu atentie si respectarea instructiunilor de utilizare recomandate de producatorii acestora.

Utilizare: Produsele fiind confectionate din materiale textile, evitati contactul cu flacara deschisa, contactul cu obiecte întepătoare sau taietoare, apropierea de o sursa puternica de caldura.

Depozitare: După fiecare purtare produsul se pastreaza în spatii urscate, ferite de umezeala. Produsele confectionate din materiale colorate se pastreaza în locuri ferite de lumina directa a soarelui.

 

11. POLITICA DE RETURNARE

Site-ul www.motive.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.motive.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax) S.C. MARV BROD INVEST S.R.L ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. Singurele costuri ce revin Cumparatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicata de S.C. MARV BROD INVEST S.R.L. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc. Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator. Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

12. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, conform uzantelor legii romanesti.

 

13. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Termenii si conditiile prezentului contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre S.C. MARV BROD INVEST S.R.L si Cumparator, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. Odata cu lansarea comenzii, indiferent de modalitatea de efectuare si receptie a Bunurilor, Cumparatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.motive.ro, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Navigare
Inchide
Cos cumparaturi
Inchide
Back
Contul meu
Inchide